НА ОДСЕКУ ЗА ПОСЛОВНЕ СТУДИЈЕ БЛАЦЕ, СВЕЧАНО УРУЧЕНЕ ДИПЛОМЕ 65. ГЕНЕРАЦИЈИ СТУДЕНАТА

Свечано уручење диплома одржано је 09.06.2023. године студентима који су завршили основне, специјалистичке и мастер струковне студије.

Прилог свечано уречених димлома можете погледати ОВДЕ

Одсек за пословне студије Блаце је државна школа са традицијом у образовању кадрова економске и информатичке струке дугом преко 65 година. 11 студијских програма Одсека акредитовани су од стране надлежних органа Републике Србије у складу са Законом о високом образовању. Ова образовна установа, током 65 година рада, одшколовала је 10550 студената. Ове године је 400 студената преузело своје заслужене дипломе на основним, специјалистичким и мастер струковним студијама.

Дипломе о завршеним основним, специјалистичким или мастер струковним студијама уручене су за 400 младих академских грађана, а ове године је Бојана Савић студент генерације. Стручни кадар Одсека за пословне студије Блаце је претходних месеци обилазио градове у Србији и средње школе у њима како би потенцијалним студентима представили предности струковних студија и пружили све информације о упису на студијске програме Одсека за пословне студије Блаце.