III КОНФЕРЕНЦИЈА О АГРОТУРИЗМУ-АГРОТОП 2023

     У организацији Топличке академије струковних студија, Одсека за пољопривредно-прехрамбене студије Прокупље успешно је одржана трећа по реду конференција о агротуризму са међународним учешћем – АГРОТОП 2023.

     Први дан – 11.07.2023. године, обележило је отварање конференције и усмена презентација одабраних радова из пет секција: агротуризам, биљна производња, анимална производња, прехрамбена технологија и заштита биља.

    Конференцију је отворио председник Топличке академије струковних студија, др Звонко Златановић, проф., а затим су се присутнима обратили Милена Петровић, Градски већник за пројекте Града Прокупља и Симон Симоновић, директор Туристичке Организације Прокупље.

     Другог дана конференције одржана је постер презентација радова, а затим смо са нашим драгим гостима посетили винарију Доја и Народни музеј Топлице у Прокупљу.

     Захваљујемо се свим гостима, учесницима и предавачима, који су својим присуством увеличали овај значајан догађај и својим предавањима приближили многобројне значајне аспекте агротуризма.